Εξυπηρέτηση πελατών

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελίας σας στο Lutecia μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

Πιστωτική Κάρτα

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος της τράπεζας Eurobank.
Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο lutecia.gr καθώς η πληρωμή γίνεται σε ασφαλή διακομιστή της τράπεζας Eurobank μέσω πρωτοκόλλου SSL (Secure Socker Layer - 128 bits).

 

Αντικαταβολή

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε τη μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή τους στο σπίτι σας.
Στην πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει έξτρα χρέωση 2.50€.

 

Αποστολή προϊόντων

Η αποστολή των προϊόντων για τις online αγορές σας από το Lutecia μας γίνεται μέσω της ACS.

Τα έξοδα αποστολής είναι 4,00 για αποστολές εντός Ελλάδας.

Δωρεάν όλες οι αποστολές αξίας 50,00€ και άνω.

 

 

Πολιτική επιστροφών

 

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα των προϊόντων μας και με την αγορά σας. Κάθε παρατήρησή σας μας κάνει καλύτερους.

Στην προσπάθεια μας λοιπόν να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα.

Οι πελάτες μας μπορούν να ζητήσουν την αντικατάσταση των προϊόντων  μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων  με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν όλους τους Όρους Επιστροφής που αναφέρονται παρακάτω.

Δεν μπορεί να επιστραφεί το κόστος των μεταφορικών .

Τα έξοδα για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ή την ανταλλαγή του με ένα άλλο τα αναλαμβάνει ο πελάτης.

Τα έξοδα για την επιστροφή και αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος τα αναλαμβάνει η Lutecia.

 

Διαδικασία Επιστροφής

Η διαδικασία επιστροφής ή ανταλλαγής είναι η εξής:

Για την επιστροφή ή ανταλλαγή προϊόντος(ων), θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφών.

Η Lutecia διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές/ανταλλαγές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους Όρους της Πολιτικής Επιστροφών που αναφέρονται πιο κάτω.

Α) Επιστροφή Ελαττωματικού Προϊόντος

Επιστροφή ελαττωματικού(ών) προϊόντος(ων) γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με την Lutecia ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • ΒΗΜΑ 1: Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail (info@lutecia.gr) ή τηλεφωνικώς (+30 2610 620009) για να εγκριθεί η επιστροφή σας.
  • ΒΗΜΑ 2: Μόλις η Lutecia εγκρίνει την επιστροφή ή ανταλλαγή του προϊόντος(ων) σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμας Επιστροφών.
  • ΒΗΜΑ 3: Η επιστροφή ελαττωματικού(ών) προϊόντος(ων) γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής για τους πελάτες μας. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από τη Lutecia

Β) Επιστροφή μη Ελαττωματικού Προϊόντος ή Ανταλλαγή Προϊόντος

Επιστροφή ή ανταλλαγή γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με τη Lutecia ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • ΒΗΜΑ 1: Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail (info@lutecia.gr) ή τηλεφωνικώς (+30 2610 620009) για να εγκριθεί η επιστροφή σας.
  • ΒΗΜΑ 2: Μόλις τη Lutecia εγκρίνει την επιστροφή ή ανταλλαγή του προϊόντος(ων) σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμας Επιστροφών.
  • ΒΗΜΑ 3: Παρακαλούμε αποστείλετε το πακέτο σας χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη, εγγυημένη και ανιχνεύσιμη μέθοδο για να εξασφαλίσετε την ασφαλή και με αποδεικτικά έγγραφα παράδοση στη Lutecia.

 

Όροι Επιστροφής

Οι πιο κάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους για την επιστροφή των προϊόντων στη Lutecia:

Η αίτηση επιστροφής/ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε (χωρίς σημάδια φθοράς ή λερώματα) και σε κατάσταση επαναπώλησης.

Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια που είχε χωρίς αυτά να είναι σχισμένα.

Όταν παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, αναγνωρίζουμε ότι θα θελήσετε να τα δοκιμάσετε για να επιβεβαιώσετε ότι σας κάνουν. Μερικά από τα προϊόντα μας έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, παρακαλούμε όταν δοκιμάζετε αυτά τα προϊόντα, να φοράτε από κάτω εσώρουχα κατά την δοκιμή τους.

Εάν το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε είτε να αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς και θα σας το αλλάξουμε με κάποιο άλλο προϊόν επιλογής σας. Σε περίπτωση διαφορετική με τα παραπάνω την Lutecia διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.

Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας που αναγράφεται στη Φόρμα Επιστροφών, καθώς η Lutecia ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας.

Επισημαίνουμε ότι διατηρείτε εσείς την ευθύνη να φθάσουν τα επιστρεφόμενα είδη σε εμάς.Η Lutecia δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

Παρακαλούμε δώστε μας 10 εργάσιμες ημέρες (από την ημέρα άφιξης του προϊόντος στην εταιρεία μας) για την παραλαβή και προώθηση της επιστροφής σας.