Όροι χρήσης

To lutecia.gr συλλέγει στοιχεία πελατών, με σκοπό τη βελτίστοποίηση και εξειδίκευση στην προσωπική πώληση προϊόντων και για λόγους επικοινωνίας με τους πελάτες μας σχετικά με νέα προϊόντα και προσφορές.Συλλέγουμε πληροφορίες όπως το όνομα, e-mail, ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας, όπου μας παρέχετε εσείς.Το lutecia.gr δεν πουλά, ενοικιάζει ή καθοιονδήποτε άλλο τρόπο παραχωρεί προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται από τους επισκέπτες του σε τρίτους. Τα μέλη του lutecia.gr έχουν τη δυνατότητα διαγραφής του λογαριασμού τους και κατόπιν αιτήματος τους τη μόνιμη διαγραφή των πληροφοριών που έχουμε συλλέξει έως τότε. Επιπλέον, τα μέλη μας, έχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν τα στοιχεία του λογαριασμού τους και να μας ενημερωνουν ανά πάσα στιγμή για οποιδήποτε θέμα προκύψει.

 

Στο lutecia.gr, είναι υποχρέωση μας να προσφέρουμε ποιότητα, άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων και ασυναγώνιστες τιμές καθημερινά. Σε τακτά χρονικά διαστήματα και για περιορισμένο αριθμό προϊόντων ή ημερών, δύναται να προσφέρουμε ακόμα χαμηλότερες τιμές στα ήδη υπάρχοντα προϊόντα μας.

 

Οι πληροφορίες στο lutecia.gr μπορεί να περιέχουν τυπογραφικά λάθη ή ανακρίβειες και να μην είναι ολοκρηρωμένες. Παρόλα αυτά, διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώνουμε τα όποια λάθη ή ανακρίβειες και να ενημερώνουμε τις πληροφορίες των προϊόντων χωρίς προηγούμενη  ενημέρωση. Τα λάθη αυτά μπορεί να παρουσιάζουν ανακρίβείες σε περιγραφές προϊόντων, διαθεσιμότητα ή ακόμα και τιμές. Ζητούμε εκ των πρωτέρων συγγνώμη για την όποια δυσχέρια μπορεί να προκαλέσουν αυτές οι λανθασμένες πληροφορίες. Εάν κάποιο προϊόν εκ παραδρομής φέρει λανθασμένη τιμή, το lutecia.gr διατηρεί το δικαίωμα άρνησης ή ακύρωσης αποστολής του προϊόντος με λανθασμένη τιμή.